Enzim Lallzyme HC, Lallemand

Pakovanje: 100 g

Vrste vina: crveno, belo

2.961,00 рсд

NAMENA PROIZVODA: Za bistrenje šire i ispresovanog vina, za termovinifikaciju.

EFEKAT NA VINO: Enzim Lallzyme HC omogućuje brzo bistrenje šire i ispresovanog vina što takođe znači kraći kontakt između šire i čestica mutnoće čime se smanjuje rizik od neželjenih ukusa u vinu. Takođe, može se koristiti za bistrenje šire flotacijom. Kada se primenjuje na ispresovano vino znatno unapređuje filterabilnost vina.

DOZIRANJE: Za bistrenje šire 0,5-1 g/hl. Trajanje tretmana 3-12 h na temperaturi 5 – 20°, za flotaciju šire 1 g/hl, za bistrenje presovanog vina 1 g/hl, trajanje tretmana 1-8 dana na temperaturi 15-25°. Doza se povećava proporcionalno ako je mutnoća veća, grožđe zaraženo botritisom ili su pH i/ili temperatura šire niži.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Rastvoriti enzim u odgovarajućoj količini vode ili šire (na primer 1 gram enzima u 100 grama tečnosti) i dobro umešati u ostatak šire.

Težina 0,2 kg
Pakovanje

100 g

ENOVITIS LABORATORIJA

Poštovani saradnici,

Velika nam je čast i zadovoljstvo da vas obavestimo da je od 22. septembra počela sa radom Laboratorija Enovitis.

Potpunu kontrolu procesa proizvodnje vina i jakih alkoholnih pića od sada možete osigurati uz pomoć najsavremenijeg WineScan uređaja.

Rezultati analize parametara dostupni su u roku od 24 časa od prijema uzoraka i uslužno se rade na Foss WineScan uređaju koji pruža najveću preciznost i najbolje rezultate.

Više informacija na telefon: 062 237 162
Ili putem e-maila: lab@enovitis.net