Oprema za destilerije i voćne sokove

DUGA TRADICIJA SAVREMENE TEHNOLOŠKE BESPREKORNOSTI

Šraml je porodična kompanija osnovana 1994 u Sloveniji. Druga generacija mašinskih inženjera nastavlja rešavanje problema na putu novih izazova.

Kompanija je osnovana u seoskoj oblasti gde se uzgojem vinove loze diči tradicija duga više od dve hiljade godina i gde su voćnjaci prisutni mnogo vekova. Vrlo razvijena poljoprivredna proizvodnja i moderna tehnologija prerade hrane skupa daju krajnji proizvod visokog kvaliteta.

Mi nudimo našim kupcima opremu visokog kvaliteta po najsavremenijoj tehnologiji za preradu voću sa primenom u profesionalnim destilerijama I proizvodnjama voćnik sokova. Poslednjih deset godina proizveli smo i linije za flaširanje vina i voćnog soka i time kompletirali našu ponudu. Sada naši kupci mogu od nas naručiti kompletnu potrebnu opremu, počevši od one za prerade voća pa sve do opreme za finalizaciju gotovog proizvoda, I to sve po sistemu ključ u ruke.

Razlog zbog čega se na tržištu kupuju naši proizvodi krije se u tome što naši inženjeri objedinjuju poznavanje savremene tehnologije ali i potreba modernih proizvođača voćnih sokova pa smo u stanju ponuditi proizvode baš kakvi zadovoljavaju njihove složene potrebe. Takođe, težimo da napravimo specijalizovanu opremu za proizvodnju kakva još nije viđena i koja premašuje očekivanja kupaca što potvrđuju inovacije koje konstantno uvodimo. Dotle, naši proizvodi su garantovano pouzdani, dugotrajni i ekološki prihvatljivi.