Raspisan javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u preradu i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda u sektoru proizvodnje vina

Poštovani vinari,

Obaveštavamo vas da je raspisan Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u preradu i marketing poljoprivrednih i prehrambrenih proizvoda u sektoru proizvodnje vina u 2022. godini.

Više informacija možete naći na linku Ministarstva poljoprivrede:

http://www.minpolj.gov.rs/javni-poziv-za-podosenje-zahteva-za-ostvarivanje-prava-na-podsticaje-za-investicije-u-preradu-i-marketing-poljoprivrednih-i-prehrambenih-proizvoda-u-sektoru-proizvodnje-vina-u-2022-godini

Naš savet svim vinarima je da se na vreme pripreme i kontaktiraju nas oko više detalja kako bi na vreme podneli prijave i obezbedili neophodnu dokumentaciju.

Podsećanja radi, u Enovitisu možete nabaviti kompletnu opremu za vaše vinarije kao što su: program drvenih posuda (barici i bačve), inox tankovi, sve vrste pumpi, kompletna oprema za preradno mesto (prese, muljače, probirni stolovi), mikro-oksigenatori, automatski monoblokovi za punjenje vina, kompletan pribor, repromaterijal…i sve što je potrebno za postizanje dobrih rezultata.

O samoj opremi više podataka možete pronaći na linku:

www.enovitis.net


Za više informacije možete nas kontaktirati putem e-maila: enovitis@gmail.com ili na broj telefona: 062 223 951.

Vaš Enovitis

PROGRAM ENOVITIS SAJMA / 10. & 11. MAJ
PROGRAM ENOVITIS SAJMA / 10. & 11. MAJ