Enovitis vas poziva na 89. međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu (21-27. maj, 2022.)

Kompanija Enovitis, uvoznik i distributer mehanizacije, vinogradarske i vinarske opreme, opreme za destilerije i preradu voća, predstaviće reprezentativne proizvode i najmoderniju tehnologiju svojih dugogodišnjih partnera i dobavljača na 89. međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji se održava od 21. do 27. maja u Novom Sadu.
 
Na otvorenom prostoru, koji se prostire na površini od 400m2, isped hale 5 Novosadskog Sajma, posetioci će imati prilike da vide i da se upoznaju sa najnovijim proizvodima i dostignućima iz oblasti vinarske i vinogradarske opreme, mehanizacije, osnovnih i pomoćnih enoloških sredstava i svega drugog što čini široki asortiman naše kompanije.
 
Svoje prisustvo na štandu Enovitisa su potvrdili i predstavnici nadaleko poznatih kompanija kao što su: Letina, Mori, Škrlj, Šraml, Ino Brežice, Zupan, Radoux i Pronektar, Orizzonti, Elektronovak, Hobra, Polimetal, Infaco i drugi.
 
Brojnim posetiocima naš tim stručnih saradnika biće na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa nabavkom opreme i saveta iz ove oblasti.
 
Dobro došli! Radujemo se našem susretu!
 
Vaš Enovitis 🟩