Project Description

Preuzmite Gripple katalog

GRIPPLE LARGE

Zatezači za žicu promera od 3,20 do 4,20 mm

VIDEO: Gripple® Plus

VIDEO: Gripple® Plus – Nastavak prekinute žice

GRIPPLE Plus Medium

Zatezač sa jednom rupom za zatezanje žice koja prolazi kroz krajnji stub, sa posebnom rupom u koju se vraća oštri kraj žice da ne štrči.

GRIPPLE VIT-S

Zatezač sa jednom rupom za zatezanje žice promera od 1,8 do 3,00 mm na krajnjem stubu sa strane (metalnom ili drvenom), bez prolaska žice kroz stub, može se otkačiti radi obavljanja radova u vinogradu i ponovo zakačiti bez problema.

Informacije o proizvodu

Brosura Gripple®

Twister

Tvister, postavlja se na krajeve žice čineći estetski dopadljiv i po ljude bezopasan način da se “neutrališe” kao žilet oštri kraj žice nastao njenim sečenjem.

Ključ za GRIPPLE zatezače

Ključ za Gripple zatezače, omogućava ”otključavanje” odnosno pomeranje gripple zatezača u ”kontra” smeru pre finalnog zatezanja žice. Ključ se stavlja u malu rupicu pored glavnog otvora za žicu, gurne se napred dok se ne oseti da se ”nešto” unutra pomerilo. Tada se Gripple zatezač može povlačiti gore-dole po žici bez otpora. Za sve to vreme ključ se mora držati utisnut u rupicu…

Radni pojas

Radni pojas, služi za nošenje vinogradarskog alata i zatezača. Napravljen je od izdržljivog tkanog poliestera sa kopčom koja omogućava brzo skidanje i stavljanje.