Project Description

GRIPPLE LARGE

Zatezači za žicu promera od 3,20 do 4,20 mm

VIDEO: Gripple® Plus

VIDEO: Gripple® Plus – Nastavak prekinute žice

GRIPPLE Plus Medium

Zatezač sa jednom rupom za zatezanje žice koja prolazi kroz krajnji stub, sa posebnom rupom u koju se vraća oštri kraj žice da ne štrči.

GRIPPLE VIT-S

Zatezač sa jednom rupom za zatezanje žice promera od 1,8 do 3,00 mm na krajnjem stubu sa strane (metalnom ili drvenom), bez prolaska žice kroz stub, može se otkačiti radi obavljanja radova u vinogradu i ponovo zakačiti bez problema.

Informacije o proizvodu

Brosura Gripple® VIT-S

Twister

Tvister, postavlja se na krajeve žice čineći estetski dopadljiv i po ljude bezopasan način da se “neutrališe” kao žilet oštri kraj žice nastao njenim sečenjem.

Ključ za GRIPPLE zatezače

Ključ za Gripple zatezače, omogućava ”otključavanje” odnosno pomeranje gripple zatezača u ”kontra” smeru pre finalnog zatezanja žice. Ključ se stavlja u malu rupicu pored glavnog otvora za žicu, gurne se napred dok se ne oseti da se ”nešto” unutra pomerilo. Tada se Gripple zatezač može povlačiti gore-dole po žici bez otpora. Za sve to vreme ključ se mora držati utisnut u rupicu…

Radni pojas

Radni pojas, služi za nošenje vinogradarskog alata i zatezača. Napravljen je od izdržljivog tkanog poliestera sa kopčom koja omogućava brzo skidanje i stavljanje.

PVC vezivo za vinograd

AGRO FLEX – PVC vezivo otporno na UV zračenja, idealno za postavljanje u vinogradima i voćnjacima. Pakovanja su po 1 kg, a u ponudi su tri promera:

Promer Pakovanje Dužina u 1 kg
2,5 1 kg 180-190m
3,5 1 kg 135-145m
4,5 1 kg 80-90m

Papirno vezivo

AGRO FIX – biorazgradivo vezivo za vezivanje lastara u vinogradu napravljeno od papira kroz koji je provučena žičica radi lakšeg fiksiranja. Očekivano trajanje ovog tipa veziva je godinu dana. Debljina žice je 0,44 mm, a širina veziva je 4 mm. U ponudi se nalazi u dve dužine 12 i 15 cm, a u jednom pakovanju (snopu) ima 1000 komada.

Štitnici za kalemove

PVC obloge za kalemove štite mlade kalemove od herbicida i štetočina.

Makaze za berbu grožđa i voća Vesco

Ovaj alat je specijalno dizajniran za branje grožđa. Noževi su napravljeni od kaljenog nerđajućeg čelika, a ergonomski ručka sa staklenim vlaknima osigurava veoma dobro prijanjanje, sprečavajući proklizavanje makaza iz ruke.

Delovi za makaze

Fitobalzam sredstvo

Fitobalzam sredstvo koje se koristi za oblaganje većih povreda biljke prilikom rezidbe vinove loze i voća