EFIKASNO OREZIVANJE UZ MALO NAPORA - INFACO ELEKTRIČNE MAKAZE

Kompanija Enovitis DOO, ovlašćeni uvoznik i distributer vinogradarske i vinarske opreme u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj, u svoj prodajni program uvrstio je i električne makaze za orezivanje Electrocoup F3015, proizvođača INFACO iz Francuske. Već više od 30 godina visoko kvalitetni i pouzdan alat ovog renomiranog proizvođača koristi veliki broj  korisnika širom sveta u voćarstvu i vinogradarstvu.

Svakom vinogradaru i voćaru korišćenjem običnih makaza za orezivanje potrebno je mnogo truda, snage i vremena u radu. Sa električnim makazama  Electrocoup F3015 sve to se postiže mnogo brže i bolje, uz uštedu energije, vremena i radne snage. Sa manuelnim makazama dnevno može da se napravi 350 do 400 rezova, dok sa  Electrocoup F3015 makazama čak i do 1.000 rezova kao i da se zameni  do  2,5 radnika. Zahvaljujući ovom alatu ruke su odmornije, jer se smanjuje opterećenje mišića ruku i ramena, a prekidač memoriše prst rezača i prepoznaje navike u orezivanju. Specijalnom rukavicom vaši prsti su zaštićeni od povređivanja.

ENOVITIS LABORATORIJA

Poštovani saradnici,

Velika nam je čast i zadovoljstvo da vas obavestimo da je od 22. septembra počela sa radom Laboratorija Enovitis.

Potpunu kontrolu procesa proizvodnje vina i jakih alkoholnih pića od sada možete osigurati uz pomoć najsavremenijeg WineScan uređaja.

Rezultati analize parametara dostupni su u roku od 24 časa od prijema uzoraka i uslužno se rade na Foss WineScan uređaju koji pruža najveću preciznost i najbolje rezultate.

Više informacija na telefon: 062 237 162
Ili putem e-maila: lab@enovitis.net